Koncertna karavana Tulum četvrtu godinu za redom stiže i u Rijeku. Dvorana mladosti Tulum će ugostiti u petak 25. studenog. Uloge headlinera na koncertu podjelit će riječki dečki Urban & 4 te zagrebačka grupa Hladno Pivo, dok će program otvoriti riječka indie rock petorka Jonathan.

 

Iako su sva tri benda izuzetno diskografski aktivna (Hladno pivo je objavilo album »Dani zatvorenih vrata«, Urban i Četvorka »Mamuta«, a Jonathan se sprema izbaciti nasljednika sjajnog debitantskog nosača zvuka »Bliss«), svirka u Dvorani mladosti na Trsatu bit će rezervirana isključivo za najveće hitove.

Vojan KOCEIC
Ovogodišnja Tulum turneja započinje 15. listopada u zagrebačkom Domu sportova gdje publiku očekuju Hladno pivo, Brkovi i Šank, a potom slijedi koncert u riječkoj Dvorani mladosti 25. te u splitskoj Spaladium Areni 26. studenog gdje će nastupiti Hladno Pivo, Urban & 4, M.O.R.T. i Kiša metaka. Ulaznice za riječki koncert u pretprodaji je do 16. listopada moguće kupiti po cijeni od 60 kuna, dok će im od 17. listopada do 24. studenog cijena biti 70 kuna. Na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 90 kuna. Ulaznice su u prodaji na prodajnim mjestima Eventima i web-stranici www.eventim.hr.

Doris FATUR

Komentari

komentara