Album »U potrazi za bijelim zecom«, treće studijsko izdanje riječke grupe Krešo i kisele kiše, snimljen u studiju HRT-a i objavljen pod etiketom Fat Brek, koncertno je predstavljen riječkoj publici u petak. U Pogonu kulture na Sušaku Krešo i njegovi dečki svojim su mnogobrojnim riječkim obožavateljima priredili punk-rock tulum kakav se može samo poželjeti.


Odlična atmosfera, rasplesana publika i bend koji svira svima očito jako dobro poznat repertoar rezultirali su super koncertom koji će svi koji su mu nazočili zasigurno još dugo pamtiti. Riječka šestorka na preksinoćnjem je nastupu predstavila novi album koji je najavljen videosinglom »Veseli stroj«, a publiku su raspjevali i hit-materijalom s prethodnih dvaju albuma »Još ti nije kasno« i »Još ti nije jasno da ti nije kasno«.

Marko Gracin
Na pozornici im se pridružila i kolegica iz dua The Blondes Kristina Radovčić Kiki zajedno s kojom su izveli pjesme »Ti si moj hit« i »Lo lo lo«.
Jedan od aktivnijih bendova na domaćoj alternativnoj sceni na feštu je pozvao i goste. Ludu punk veselicu kakvih bi na riječkim pozornicama svakako trebalo biti više i češće tako su uveličali i dečki iz zagrebačke grupe Biciklić te riječka živopisna riječka četvorka okupljena pod imenom PANK.

Komentari

komentara