“Legacy Of The Beast” naziv je RPG videoigre grupe Iron Maiden lansirane početkom srpnja.

Timovi Nodding Frog, 50cc Games i Roadhouse Interactive udružili su se s menadžmentom benda, Phantom Music Management, i stvorili jedinstveno igračko iskustvo za sve fanove videoigara i heavy metala. “Legacy Of The Beast”, akcijski role playing game, stavlja igrača u ulogu maskote grupe Eddieja koji putuje kroz vrijeme i bori se s hordama neprijatelja. Saveznici i protivnici poput The Wicker Mana, The Beasta, Horusa i The Axis Generala, kao i brojni talismani i okruženja u kojima se odvijaju borbe izvučeni su iz bogatog kataloga likova, grafika i ilustracija Maidena. Naravno, igru prati soundtrack složen od pjesama iz svih dijelova karijere te dosad neobjavljenih live snimaka koje je za ovu priliku prilagodio basist i osnivač Steve Harris.

“Kad se ukazala prilika napraviti igra za mobitele koju naši fanovi, zajedno s ogromnom igraćom zajednicom, mogu igrati bilo gdje u svijetu i skinuti je besplatno, spremno smo je prihvatili! Kad smo svirali u Vancouveru cijeli bend je posjetio studio Roadhousea i bili smo impresionirani kreativnošću, entuzijazmom i strašću koji su nas dočekali. Kreirani svijetovi i likovi učinili su nas izuzetno ponosnima, a glazba je sve idealno povezala”, istaknuo je povodom lansiranja igre Steve Harris.

“Legacy Of The Beast” napravljen je za sve vlasnike iOS i Android uređaja, a može se potpuno besplatno skinuti s linka http://ironmaidenlegacy.com, kao i s Appleovog App Storea i Google Playa.

Videoigra legendarnih Maidena taman će zagrijati fanove za koncert u Spaladium Areni 27. srpnja. Na “najintimniji” nastup turneje na kojoj sviraju na puno većim prostorima od naše Arene, bend donosi cijelu produkciju koja će se postavljati nekoliko dana.

Od ukupno pet sektora rasprodani su Headbangers Pit, Parter i VIP, a u ponudi su Donja tribina po 340 kn i Gornja tribina po cijeni do 320 kn.

Položaj tribina u Spaladium Areni takav je da se one dižu u blagoj okomici iznad partera čineći cijeli unutrašnji prostor dvorane dosta zgusnutim. Ako se uzme u obzir da je najniži level pozornice na skoro 2,5 metara onda su Donje tribine nešto iznad ravnine stagea, a najudaljenije mjesto se nalazi svega 30-tak metara od Brucea i benda. S Gornjih tribina kompletna scena se nalazi na gotovo idealnom mjestu, kao da se gleda u amfiteatru, i koje od najdalje točke do pozornice ima samo 35 metara. Sve to skupa čini mjesta koja su trenutno dostupna puno bližima bendu nego primjerice veći dio Partera na poljudskom koncertu.

Princip ulaska u dvorane i sve pojedinačne sektore (Headbangers pit, VIP sjedenje, Parter stajanje, Gornje tribine, Donje tribine) bit će službeno objavljen tijekom sljedećeg tjedna

Prodajna mjesta:

  • Online na www.eventim.hr
  • Split: Dancing bear
  • Zagreb: Dirty Old Shop, Rockmark, Aquarius, Dancing Bear
  • Rijeka: Dallas Music Shop
  • Osijek: Dancing Bear
  • Sva ostala prodajna mjesta Eventima u Hrvatskoj i inozemstvu.

Iron Maiden management i LAA mole fanove da kupuju ulaznice samo na ovlaštenim prodajnim mjestima.

Komentari

komentara