Legendarni slovenski bend Lačni Franz 29. će listopada u Pogonu kulture na Sušaku koncertno predstaviti novi studijski album »Svako dobro«.

Nakon pauze dulje od dva desetljeća, grupa pod vodstvom Zorana Predina novi je materijal objavila u izdanju Croatia Recordsa. Jedno od najiščekivanijih izdanja godine donosi deset potpuno novih Predinovih autorskih pjesama, a svoj doprinos kao autor glazbe na jednoj pjesmi je dao i Oto Rimele.

Snimanje, miks, mastering i produkciju albuma potpisuje Anej Kočevar, a zanimljivo likovno oblikovanje djelo je Špele Nebec. Album je najavljen krajem lipnja dinamičnim singlom »Daj pusu! Daj pusu!«, a nedavno je predstavljen i drugi singl s albuma, pjesma »Vaš as na deset« koju prati spot u režiji Anđela Jurkasa.

Riječki koncert bit će prilika da se uživo posluša novi materijal, ali i podsjeti na najveće hitove iz bogatog repertoara slovenskih rock divova. Tjedan dana prije, u petak 21. listopada, Lačni Franz novi će studijski album »Svako dobro« koncertno predstaviti u zagrebačkoj Tvornici kulture. Za oba koncerta cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 60 kuna, a na dan svirke 80 kuna. Ulaznice za riječki koncert moguće je kupiti u The Beertiji na Trsatu te u Dallas music shopu.

Komentari

komentara