Legendarni zagorski punkeri Zadruga obilježavaju 25 godina benda velikim koncertom u klubu Boogaloo u subotu 17. prosinca. 

 

Uz presjek cijele karijere i sve najveće hitove od »Dok bil sem mlad«, »Dva put po dva«, »Mala čiči«, »Micika«, »Vjetar s planine«, »Ja živim vu malome selu« i mnoge druge, na koncertu će im se pridružiti specijalni gosti Hladno Pivo i Ogenj kako bi svojom svirkom uveličali veliko slavlje Zadruge.
Nakon duge diskografske pauze, Croatia records priprema obljetničko Best of izdanje Zadruge na kojem bi se trebao naći i novi singl na kojem bend upravo radi.
Kako Zadruga tijekom svoje 25 godišnje karijere nije primila baš puno oficijelnih priznanja za svoj rad, tako su napokon ove godine prepoznati od strane Mega Muzika nagrada i na službenoj ceremoniji održanoj u klubu Hard Place u društvu svojih cijenjenih kolega primili su nagradu za svoju uspješnu i dugogodišnju karijeru.

Sa samo tri albuma iza sebe Zadruga je ostavila neizbrisiv trag na hrvatskoj glazbenoj sceni i kao jedni od rijetkih još uvijek aktualnih »iskonskih punkera« došli su do svoje »srebrne obljetnice« koju će uz goste Ogenj i Hladno Pivo obilježiti velikim koncertom u ponovo otvorenom kultnom zagrebačkom klubu Boogaloo.

Ulaznice u prodaji po 50 kuna.

Komentari

komentara