Lovely Quinces nastupit će prvi i posljednji put s punim bendom kao predgrupa Skunk Anansie na zagrebačkoj Šalati 27. srpnja.

Nakon što je nedavno odsvirala svoj posljednji koncert u Zagrebu u akustičnoj varijanti, rasprodavši pritom šator u dvorištu Močvare, Dunja Ercegović na Šalati će prvi puta predstaviti svoje pjesme u formi punog benda. Dunja je na poziv managementa grupe Skunk Anansie samo za ovu priliku oformila svojevrsnu supergrupu domaće underground scene. S njom će tako zasvirati Dimitrije (gitara) i Leonard (bubanj) iz She Loves Pablo, Anja iz Punčki na basu, te Mark Mrakovčić, producent svih Dunjinih radova unazad četiri godine, na drugoj gitari.

Ovaj bend oformljen je samo za ovu priliku te za sada nemaju u planu nikakve dodatne nastupe. Lovely Quinces, u formi punog benda, izvest će polusatni set sastavljen uglavnom od pjesama iz novije električne faze stvaralaštva.
Skunk Anansie na Šalatu dolaze u sklopu turneje najvećih hitova 25Live@25. Cijena ulaznice za parter i tribinu u pretprodaji je 220 kn, a na dan koncerta bit će 250 kn. Cijena ulaznice za VIP sektor je 370 kn.

Komentari

komentara