Naša uspješna, mlada kantautorica Lovely Quinces nastupit će kao predizvođačica na hrvatskim nastupima Roberta Planta i Morcheebe. Drugi susret s britanskom grupom Morcheeba Lovely Quinces, odnosno Dunja Ercegović, imat će 17. srpnja u tvrđavi svetog Mihovila u Šibeniku. Zadnji put »predgrupa« im je bila krajem 2014. godine u Tvornici kulture, a ovog puta nastupit će prije svirke Skye i Rossa.


Legendarni britanski glazbenik Robert Plant sa svojim bendom The Sensational Space Shifters u pulskoj Areni nastupa 30. srpnja, a između nekoliko ponuđenih izvođača koji su poslani njegovom menadžmentu, čast da bude izabrana za predizvođača dobila je baš Dunja.
Naša uspješna mlada glazbenica ovog će ljeta nastupiti i u Dubrovniku, Makarskoj, Orahovici, a primorska publika moći će je poslušati u Kastvu 29. srpnja kada će, u sklopu Kastafskog kulturnog leta, biti jedna od gošća na koncertu Josipe Lisac. Lovely Quinces imat će puno posla i nakon ljeta, naime, do kraja godine planira objaviti i drugi EP »Meet Me In Moscow, Part Two«. Bit će to nasljednik njezinog prvog izdanja »No Room For Us« koje je nominirano za nagradu IMPALA i Porin za najbolji alternativni album.

Komentari

komentara