Što ako nekoga voliš toliko jako da si spreman ga pustiti da ode? Pustiti da ode i da bude sretan?! Što ako nekoga voliš, a znaš da taj netko drugi ne gaji iste osjećaje prema tebi? Možete li pustili tu osobu da nađe svoju ljubav i da bude sretna? Možete li bili dovoljno sretni za njega ili nju? Što je istinska ljubav? To su pitanja koja u svojoj novoj pjesmi „Kad nađeš put“ postavljaju Saša Markovski i Ivana Husar Mlinac.

Nakon 8 godina od zadnjeg izdanja Markovski se vraća na glazbenu scenu sa novim singlom na kojem surađuje sa svojom dugogodišnjom prijateljicom Ivanom Husar Mlinac koja je, osim za vokalnu izvedbu pjesme, i tekstopisac pjesme Kad nađeš put.

Markovski (inače i dugogodišnji član grupe Urban & 4), koji je 2008. godine izdao izuzetno zapažen album elektronske glazbe „Diskonekted“, vraća se sa novim izdanjem.

Evo što Markovski kaže o svom novom materijalu: „Novi materijal će biti koncipiran na način da ću imati goste vokalne interprete. To su sve umjetnici sa kojima sam oduvijek želio raditi i koji mojim pjesmama mogu udahnuti onaj zadnji i najvažniji dah – dah života. Ne mogu pobjeći od mojeg matičnog glazbenog izričaja a to je pop elektronika, jedina je razlika od starih materijala ta da će većina novih pjesama imati vokalnu interpretaciju. U skladbi „Kad nađeš put“, Ivana Husar Mlinac je svojom virtuoznim izvedbom pjesmi dala svu potrebu tugu, sreću realnost, a kroz svoj tekst satkala puno pitanja koja se postavljaju u svakoj ljubavnoj vezi. Kako i doliči pravoj pjevačkoj divi, Ivana si je u svojoj vokalnoj izvedbi da tako kažemo dala oduška i svojom je emocijom kao i glasovnim mogućnostima pjesmu ispunila energijom.“

Komentari

komentara