Kako uživo, u akustičnoj verziji, zvuči čak sedam pjesama s albuma Granulo je sunce, najvjerniji obožavatelji Iz@a Medoševića mogli su poslušati jučer u Dallas Music Shopu gdje je održana prva promocija njegovog netom objavljenog debitantskog nosača zvuka.

Riječki glazbeni autor, pjesnik, vrsni gitarist i frontmen zajedno sa svojim Borgiama prisutnima je podario kratku ali slatku svirku iz koje su mogli doznati što to donosi materijal sniman u Rijeci i Sarajevu. Album je svjetlo dana ugledao prošlog tjedna, a prve kritike jako su dobre.

– Svi kažu da je super, ali to je, onako… Ali mislim da je dobar jer i oni koji me baš ne vole previše, vole album. Tako da se, što se tiče ovog albuma, stvarno sve dobro pogodilo. Subjektivan sam prema albumu, ali više ne razmišljam o njemu, sada već radim na novom. Ovo mi je lijepa uspomena i materijal koji će se dalje svirati, a mislima sam u drugom albumu. Malo je prerano govoriti o njemu, ali za sad će biti više rock and roll, neće biti ovakav miks popa i rock and rolla i mislim da ćemo ga objaviti na vinilu. Bit će zvučno žešći od prvog jer će dosta toga biti live snimljeno, otkrio nam je jučer Izet.

Novi album, objavljen u izdanju Dallas Recordsa, sa sobom nosi i nove svirke. Riječka publika u pjesmama s albuma »Granulo je sunce« moći će uživati već sljedećeg tjedna.

– Električno, s ritam sekcijom Borgie sljedećeg petka imamo cjelovečernji koncert u Empeduji na Biviju, poslije toga idemo u Varaždin, nakon toga u Rovinj i onda u Novigrad. Sami smo se angažirali za organizaciju svirki jer da će vas netko zvati, i neće. Zato se treba sam potruditi, zaključio je Iz@.

Komentari

komentara