Koncerti na starom gradu Medvedgradu, najočuvanijoj utvrdi Medvednice iz XIII. stoljeća, postaju već tradicionalna događanja koja obogaćuju ljetnu kulturnu ponudu Zagreba.

U organizaciji Centra za kulturu i film Augusta Cesarca u suradnji s Javnom ustanovom Park prirode Medvednica i Menart BPM-om i ove 2015. godine Medvedgradske glazbene večeri održat će se kroz tri večeri – od 16. do 18. srpnja – na kojima će nastupiti izvrsni Pavel i Detour dok će ime trećeg izvođača na glavnoj pozornici biti otkriveno u večernjim satima 18. lipnja.

Manifestacija je i ove godine dodatno obogaćena pretprogramom Akustika na vrhu kule nastalim u suradnji s glazbenim portalom Muzika.hr. Na samom vrhu medvedgradske kule, za ograničeni broj posjetitelja i u intimnoj atmosferi, predstavit će se mladi hrvatski kantautori Auguste, Dina Rizvić i Nikol, Luka & Vedran.

Za programe Medvedgradskih glazbenih večeri u pretprodaji je samo 250 ulaznica po koncertu. Hoće li u opticaj biti puštene dodatne ulaznice znat će se dan uoči koncerta i ovisit će o vremenskoj prognozi. Ulaznice za prve dvije večeri u prodaji su od 8. lipnja po pretprodajnoj cijeni od 70 kuna, dok će na dan koncerta biti potrebno izdvojiti 90 kuna.

Ulaznice za treću večer u prodaji su od 19. lipnja. Zbog upita publike posljednjih godina, uvedeno je i 20 paket – ulaznica za sve tri večeri: cijena paketa iznosi 190 kn umjesto, ali su u prodaji samo od 19. lipnja do 1. srpnja.

Četvrtak, 16.07.
Akustika na vrhu kule: Auguste u 20 sati
Velika scena: Pavel u 21 sat

Petak, 17.07.
Akustika na vrhu kule: Dina Rizvić u 20 sati
Velika scena: Detour u 21 sat

Subota, 18.07.
Akustika na vrhu kule: NLV (Nikol, Luka & Vedran) u 20 sati
Velika scena: izvođač iznenađenja u 21 sat

Komentari

komentara