Frontmen legendarne zagrebačke grupe Hladno pivo Mile Kekin radi na prvom samostalnom albumu na kojem ovih dana vrijedno radi u studiju u Novom Mestu gdje završava svoju prvu solističku pjesmu.

Prva pjesma koju predstavlja kao solopjevač je autobiografska, o njoj progovara o svojem prvom automobilu pa ju je i nazvao po njemu – »Reno 4«.

– Odlučio sam da »Reno 4« bude prvi singl jer to i je pjesma o prvim odraslim koracima, o prvoj ozbiljnoj vezi i o prvom autu koji je samo tvoj i ničiji. Vrijeme radnje je prva godina faksa kad sam između predavanja bježao u studio snimiti vokal za Džinovski, prvi album Hladnog Piva, otkrio je Kekin.

Pjesma je snimljena pod palicom jednog od naših najboljih producenata, Denisa Mujadžića Denykena.

– Nikad se nisam pretjerano palio na automobil kao na statusni simbol, ali kad živiš na debeloj periferiji na vrhu brda naučiš cijeniti pouzdana kola. Prvih nekoiko stihova napisano je prije više od deset godina. Imao sam samo prvu scenu filma i nisam znao kuda dalje. Trebalo mi je više od desetljeća da ponovno naletim na taj Olympusov diktafon i da shvatim da je to zapravo moj film i da sve što trebam jest ispričati svoju priču i ništa više, dodao je Kekin.

Za »Reno 4« snima se i spot, a kako zvuči, publika će moći doznati za desetak dana kada će pjesma biti puštena u radijski eter. Prvi samostalni album Mile Kekina bit će objavljen krajem ove godine.

Komentari

komentara