Riječki Morso kao predgrupa i zagrebački Kawasaki 3P kao posebni gosti nastupit će na velikom koncertu Antivalentinovo Leta 3 u Maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova u petak, 12. veljače.


U trinaest godina dugoj karijeri Kawasaki 3P objavili su tri albuma i na police pospremili nekoliko Porina, Zlatnih koogli i Crnih mačaka. Opravdano uživaju status jedne ponajboljih koncertnih atrakcija na ovim prostorima i sasvim je sigurno da će njihov nastup dodatno zapaliti publiku u Domu sportova.

Najmnogoljudnija riječka glazbena banda Morso objavili su tri studijska albuma i nametnuo kao predvodnik nove riječke rock generacije. Eksperimentiranje zvukom, neobična poezija i izrazito energični nastupi najbolje opisuju ovaj bend koji čine Ivana Bartolović, Stanislav Grdaković, Matej Zec, Darko Terlević, Nikola Mesarek, Ivan Bojčić i Hrvoje Brzić.
– Iako možda zna biti i nezahvalno otvarati ovakvu večer jer publika uvijek ima svoja očekivanja, mi jedva čekamo popeti se na pozornicu Doma sportova jer znamo da ih nećemo razočarati. Uvijek nam je gušt svirati u Zagrebu pa nema razloga da tako ne bude i sada. Upravo na probama slažemo listu pjesama za Antivalentinovo i to će definitivno biti presjek onoga što smo radili do sada na naša tri izdanja. Naši koncerti se uvijek baziraju na plesu i zabavi pa ćemo dati 100 posto od sebe i ovaj put, izjavio je Ivan Bojčić iz Morsa.
Ulaznice se mogu kupiti po jedinstvenoj cijeni od 80 kuna za jednu ulaznicu koja vrijedi za dvoje, dok će cijena ulaznice za dvoje na dan koncerta biti 100 kuna, a mogu se kupiti u sustavu Eventima, Dirty Old Shopu i Dallas Music Shopu u Rijeci. Također, na koncertu će se ekskluzivno i premijerno, po posebnoj promotivnoj cijeni moći kupiti i novi, dugoočekivani studijski album Leta 3 »Angela Merkel sere« i to u limitiranoj nakladi, koja će kao bonus sadržavati i album projekta »Strukturne ptice ft. MrLee & IvaneSky«.

Komentari

komentara