Rock i pop glazbenici često se bave i drugim aktivnostima ne bi li zaradili, ali ono što je učinila britanski teškaši iz kultnog sastava Motörhead definitivno ide u red najluđih poteza. Naime, uz novi, 22-i po redu studijski album »Bad Magic«, članovi ove kultne heavy metal grupe na tržište su plasirali i – seksi pomagala!

Pod nazivom  »The Official Pleasure Collection« tržištu su ponuđeni različiti vibratori – svi s natpisom  Motörhead – koje je moguće kupiti i u lancu Lovehoney trgovina.

Legendarni gitarist i pjevač Lemmy ovaj novi poslovni potez grupe pojasnio je činjenicom da je još na debitantskom albumu grupe objavljenom 1977. godine druga pjesma na A strani bila Vibrator: »Pa logično je onda da smo morali jednog dana imati svoj vibrator. I isplatilo se tako dugo čekati!«, poentirao je u stilu pravog promičbenog mahera Lemmy.

I dok im s poslovne strane očigledno ide, na polju glazbe imaju podosta poteškoća, ponajprije zbog sve tećeg zdravstvenog stanja Lemmyija zbog čega je već otkazano nekoliko koncerata u SAD–u, a dio ih je bitno skraćen.

Komentari

komentara