Multitalentirana američka glazbenica i umjetnica Marissa Nadler nastupit će u Tvornici kulture 19. prosinca. Nošena odličnim vokalom, Marissa Nadler u glazbi vješto kombinira utjecaje u rasponu od countryja i folka preko americane do gotha i black metala.

Ova jedinstvena umjetnica u petnaestak godina karijere objavila je sedam službenih albuma, dva EP-a i hrpu singlova i neslužbenih izdanja postavši ljubimica nezavisne scene i medija. Marissa Nadler dolazi u Zagreb u sklopu turneje koja prati njezin aktualan album »Strangers«.

U posljednje dvije godine koliko je prošlo od izdanja »July«, jednog od najboljih u 2014. godini, Marissa je prošla turbulentnu vezu koja se odrazila na njezine pjesme. Okrenuvši se prema univerzalnijim temama, zaronila je duboko u nadrealne i apokaliptične motive obojivši likove svojih stihova kao usamljene i očajne. Nadlerine muze su slomljene, iskonske, napuštene i ujedinjene u glasu zbirke koja s pravom nosi naslov »Strangers«. Ispred nje nastupit će kantautorica Jess Williamson.

Ulaznice u pretprodaji iznose 70 kn, a na dan koncerta 90 kn.

Komentari

komentara