U Pogonu kulture na Sušaku 17. veljače nastupit će Natali Dizdar, pjevačica iznimnog talenta koja će uz pratnju benda riječkoj publici predstaviti nove pjesme i podsjetiti na prvih desetak godine karijere.

U prvih 13 godina na glazbenoj sceni poznata je pjevačica objavila dva studijska albuma te jedan live album. Na riječkom koncertu Natali će, baš kao nedavno u zagrebačkoj Tvornici kulture, zasigurno izvesti i aktualni singl »Mjesto za jedno« kojim najavljuje novi nosač zvuka.

Njezin treći studijski album sadržavat će i uspješne pjesme »Iluzionist« i »Ne reci zauvijek«. Kako je nedavno otkrila, većinu albuma činit će autorski i koautorski radovi na kojima sam je radila s Vladom Mirčetom, dok su za produkciju bili zaduženi Jura Ferina i Pavle Miholjević, a album će sadržavat i obradu pjesme grupe Blur.

Pretprodajna cijena ulaznica za koncert u Pogonu kulture iznosi 70 kuna, dok će im na dan nastupa cijena biti 90 kuna. Moguće ih je kupiti u The Beertiji, Dallas music shopu, Croatia records music shopu, na prodajnim mjestima Entrija te na web-stranici entrio.hr.

Komentari

komentara