Natalie Imbruglia krenula je na svjetsku turneju, a pored Moskve, Berlina, Londana, Milana, Amsterdama, Dublina i mnogih drugih gradova u koje dolazi održati akustični koncert, našao se i Zagreb.

Tako će u srijedu, 3. svibnja, zagrebačka publika imati priliku pjevati u glas s jednom od najpopularnijih australskih pjevačica, koja je »osvojila svijet« prije točno 20 godina, hitom »Torn«.
Od tada je izdala 5 albuma, dok je posljednji, peti, naziva »Male« izdan 2015. godine i posvećen je njenim muškim glazbenim uzorima, poput Cata Stevensa, Petea Townsenda i Toma Pettyja.
U Tvornici kulture 3. svibnja Natalie će proći kroz cjelokupan presjek svoje karijere, a da je lagana euforija zahvatila grad, osjeti se po društvenim mrežama, gdje su svoje iščekivanje koncerta iskazali i dolazak najavili mnoge poznate osobe iz svijeta glazbe i zabave, poput Nene Belana, Natali Dizdar, Marija Petrekovića, Sayona Bangoure, Jakša Jordes, Dalibora Petka…
Cijena ulaznice iznosi 170 kuna u pretprodaji, a na dan koncerta 220 kuna. Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima i Entrija, kao i online, putem stranica Entrio.hr i Eventim.hr.

Komentari

komentara