Brojna imena potvrdila su svoje sudjelovanje u filmu »Nebeska tema«, posvećenom preminuloj legendi Vladi Divljanu.

U filmu će se tako pojaviti Darko Rundek, pijanist i profesor Aleksandar Šandorov, vođa Ljetno kino benda Mladen Max Juričić, čuveni Darkwood Dub i poznati novinar Petar Peca Popović.

 

»Drago mi je i počašćen sam pozivom da sudjelujem u filmu, kojem je namjera da izrazi našu ljubav, poštovanje i zahvalnost prema Vladi Divljanu«, izjavio je Darko Rundek povodom učešća u filmu.

 

Aleksandar Šandorov, koji je zajedno s Vladom snimio album »Tajni život A. P. Šandorova«, član grupa Old Stars band i Nevladina organizacija koje su pratile Vladu Divljana, i bliski Vladin prijatelj, ovom prilikom je rekao da je vrlo ponosan i sretan što će sudjelovati u dokumentarnom filmu o Vladi Divljanu Mladena Matičevića.

»U isto vreme osjećam i veliku odgovornost jer ću biti dio ostvarenja koje je posvećeno velikanu naše muzike«, rekao je.

 

S Ljetno kino bendom koji predvodi Mladen Max Juričić Vlada je objavio dva izdanja – EP »Četiri godišnja doba« i album »Live@Tvornica Kulture« i nastupao s velikim uspjehom diljem regije. »

Svi koji nešto radimo u čast Vlade Divljana, činimo to zbog njega, ali i zbog nas samih. Pripremajući se za film ‘Nebeska tema’ i za ‘Koncert u čast najvećeg gospodina rock’n’rolla’ u stalnoj sam vezi s Vladom, vrlo slično kao kad smo zajedno svirali, jedina razlika je sto nam mail i viber više ne trebaju. Opčinio nas je muzikom na zemlji, sada je na redu nebeski film, kazao je Max.

Komentari

komentara