Treće mjesto na 39. Ri Rocku osvojio je pulski bend Negdje između čiji su članovi nastupili na prvoj večeri festivala.

Riječ je o alternativnom rock bendu čiji su članovi: Eric Vojak (vokal, gitara), Ivan Jović (gitara), Dorian Matošević (bas gitara) i Sandi Brajnović (bubanj).

– Nismo očekivali to treće mjesto jer nam je nastup na Ri Rocku bio tek četvrta svirka ikad. Organizacije je bila super! Već smo svirali na Ri Rocku s drugim bendovima, ali ovo nismo očekivali. Bilo je puno pozitivnih komentara nakon svirke i jako nam je drago zbog toga. Na Ri Rock smo se prijavili kako bismo se predstavili jer što više svirki, to bolje. Nismo se došli natjecati, bilo nam je bitno nastupiti u Rijeci, a onda smo na kraju i osvojili treće mjesto. Nagrade na Ri Rocku za sva su tri mjesta odlična. Sve će nam super doći! Na festivalu je sve bilo super iako je bilo kratko. Kratko ali slatko, ali tako ide kad je festival u pitanju. Ja sam godinama u metal điru, znam cijelu ekipu, super su svi tamo, drago mi je što se Vinko vratio, otkrio nam je pjevač benda Eric Vojak dodavši kako su već jednom nastupili u Rijeci, u River Pubu.

Bend Negdje između postoji od listopada 2016. godine. Prvi je nastup imao na Gitarijadi u Puli gdje je osvojio treće mjesto.

– U svibnju smo izdali prvi singl »Slijepac bez imena« sa spotom, a u kolovozu singl »Ljudski um«. Planiramo izdavati pjesmu po pjesmu jer nam se čini da nema smisla objavljivati album jer nitko neće poslušati cijeli album odjednom. Spotove za bend radim ja. Kažemo da sviramo alternativni rock jer smo negdje između i ne želimo se svrstavati. U našoj glazbi ima i metala pa zato ne možemo reći da je to čisti rock. Kad su planovi u pitanju, uskoro nas očekuje sljedeća svirka. Naime, 30. prosinca nastupamo na Rovinj Music Festivalu na koji se prijavilo 39 bendova, a mi smo među 4 finalista. Sviramo s Atomskim skloništem i Općom opasnosti. Što se Pule tiče, tu na papiru ima 50-ak aktivnih bendova, no u praksi nisu svi aktivni iako se svi trude nešto postići. Teško je istaknuti se, ali dobro je, scena živi. Što se nas tiče, sljedeće godine će sigurno biti još novih pjesama. Probat ćemo dogovoriti i svirke u Zagrebu, Sloveniji… Imamo ciljeve pa ćemo vidjeti kako će to sve ići, rekao je Erik.

 

Komentari

komentara