Među najneobičnije primjere glazbene suradnje nedvojbeno ove godine ide najavljena suradnja Dennisa Grahama, oca poznatog repera Drakea, sa Jamieom Iovineom, sinom čuvenog rock producenta Jimmyja Iovine znanog po radu sa Bruceom Springsteenom, Bon Jovijem i nizom drugih čvrstih rockera.

Ova neobična kombinacija oca mladog rapera i sina starog rockera zajedno će napraviti, a što nego R&B album! Kako će to zvučati čuti će biti moguće na prvom video spotu i singlu koji bi se pod nazivom „Kinda Crazy” trebao uskoro pojaviti. Na suradnju su se odlučili zahvaljujući Iovineu čiji je čuveni otac, između ostalih, surađivao i sa Drakeom koji se pak vrlo pohvalno izrazio o glazbenim pokušajima svog oca i obećao pomoć pa je moguće da se pojavi i kao gost na nekoj od pjesama, mada to službeno još nije potvrđeno.

Iako debi album njegova oca privlači pažnju i prije no što je objavljen, treba reći da Graham senior nije nepoznat u glazbenim krugovima gdje se zna da je bio vrstan studijski glazbenik pa je, primjerice, neko vrijeme na turnejama Jerry Lee Lewisa svirao bubnjeve.

Kako će se Drakeov tata snaći u suvremenom R&B izrazu tek ćemo vidjeti, ali njegov producent Jamie Iovine tvrdi da će nakon što se pojavi „Kinda Crazy“ devet mjeseci kasnije biti zabilježen porast broja stanovništva!

Komentari

komentara