River pub, jedan od najdugovječnijih, a po mnogima i najljepših hrvatskih pubova, ove subote slavi 20. rođendan uz besplatan koncert riječke grupe Mandrili.

River pub otvoren je 1997. godine i otada je nezaobilazno okupljalište rokerske Rijeke. Do danas je ugostio brojne posjetitelje, bendove i DJ-a te prošao razne manje i više uspješne faze. Zadnje je četiri godine pod novim vodstvom postao jedno od nezaobilaznih mjesta za dobru zabavu u Rijeci.

– Povodom ovog lijepog okruglog jubileja pozivamo sve drage prijatelje, poznanike i suradnike te sve koji su ikada kročili kroz naša vrata, da nam se pridruže na rođendanskoj proslavi uz tortu, hostese i razne pitke akcije. Kao poklon vjernoj publici koja nas podržava zadnje četiri godine poklanjamo besplatan koncert još jednih (gotovo) 20-godišnjaka, riječkih miljenika – Mandrila, poručuje ekipa iz Rivera.

Mandrili su na sceni 19 godina i iza sebe imaju 5 albuma i nebrojene nastupe. Od pobjede na Ri Rocku 1998. do danas, u svoj karakterističan glazbeni izričaj miješaju stilove: od rapa, elektronike, indie do klasičnog rocka i popa. Prvijenac »Embryo« objavili su 2002. godine, nakon čega su uslijedili »P«, »Tibet« i »2013«. Kao Les Mandrills bili su prateći bend Valteru Kocijančiću na njegovom prvom soloalbumu »Apstinencija«. Grupa danas čine: Kristijan Čoza (vokal), Tomislav Radinović (gitara), Robert Jovanović (bas) i Alen Tibljaš (bubnjevi).

– Dođite se veseliti s nama, rođendaaaaan! Ulaz je besplatan, družimo se od 20 sati do 4 ujutro, poručuju iz River Puba.

Komentari

komentara