Zbog toga što je turneju koju planira održati naredne godine nazvao “The Greatest Show on Earth” Kid Rock tužen je od strane kompanije Feld Entertainment u čijem je vlasništvu čuveni Ringling Bros. and Barnum & Bailey Circus koji je taj pojam davno registrirao i polaže pravo na njega.

Kid to učigledno nije znao, pojma nisu imali o tome ni čuveni organizatori iz kompanije Live Nation pa su ih spomenuti vlasnici tog pojma tužili sudu u Floridi obrazloživši tužbu time da ih, kao vlasnike tog naziva, ni Kid Rock ni Live Nation nisu pitali za dopuštenje da ga koriste!

Što će biti dalje s cijelom pričom vrlo je neizvjesno, pogotovo u svjetlu činjenice da je na veliku turneju po stadionima i dvoranama SAD-a Kid Rock trebao krenuti već u siječnju iz Nashvillea. Zanimljivo je svakako da je spomenuti cirkus svoju posljednju predstavu u velikih 146 godina postojanja održao u svibnju ove godine.

Dalje ne namjeravaju nastupati jer cirkus danas malo koga od djece zanima, a kad je već tako do novaca se može i na ovaj način, tim više što su i Rock i Live Nation bili,  u najmanju ruku, nemarni i nepažljivi.

Komentari

komentara