Riječki koncert nizozemsko-novozelandske rock atrakcije My Baby koji će biti održan u petak, zbog većeg zanimanja publike seli se iz Klub.a u Pogon kulture na Sušaku.

My Baby je bend koji kombinira fingerpickin’ gitare, voodoo, funk, gospel i južnjački močvarni blues. Grupu koja postoji od 2012. godine čine: multiinstrumentalistica i vokalistica Cato van Dyck, njen brat Joost van Dyck na bubnjevima i gitarist Daniel Johnston. Riječanima su se prvi put predstavili 2015. godine nastupom u Palachu gdje su oduševili prisutne svojom spontanošću i sviračkom energijom. Odličan scenski nastup, jedinstveni zvuk i velika energija zaštitni su znak koncerata benda koji je u ožujku ove godine objavio novi album »Prehistoric Rhythm«. Prvi album objavili su 2013. godine, a ozbiljniju međunarodnu karijeru započeli su nakon nastupa na Eurosonic Noordeslaf Festivalu u Nizozemskoj 2014. godine. Dosad su proputovali čitav svijet te su nastupali od SAD-a, Japana, Novog Zelanda do Europe.

Ulaznice za koncert My Baby u Pogonu kulture moguće je nabaviti u pretprodaji na šanku The Beertije na Trsatu, u Dallas music shopu te online na entrio.hr po cijeni od 50 kn. Cijena ulaznice na dan koncerta bit će 70 kn.

Komentari

komentara