»Štaš bit?«, proslava mnogima omiljenog Dana vještica 31. listopada, u Tvornici kulture bit će prepuštena u ruke poznatoj beogradskoj reperici MC Sajsi i jednako opasnom dvojcu Krankšvester.
Njezino ime je Ivana Rašić, a na balkanskoj hip hop sceni je poznatija kao Sajsi MC. Nazivaju je slatkom, ali otrovnom i kontroverznom repericom, a ona za sebe kaže da je sasvim jednostavna beogradska cura.  Ono što Sajsi možda čini drukčijom od ostalih je to što ima prepoznatljiv stav. Njezina glazba je otvorena i iskrena, gola i nepretenciozna, a priča o Sajsi MC je priča o svim nijansama beogradskog betona, kao i o raznim likovima koji ga nastanjuju. To je priča o Ivani, ali i o njezinoj sestri Tijani (aka Schweca) i DJ-u BKO koji čine Sajsi trojstvo.

Osječki rap dvojac Krankšvester (Triki & Sett) vraća se u Zagreb kako bi u Tvornici kulture održao svoj do sada najveći solo nastup u karijeri. Nakon što su promocijom aktualnog albuma »Krankšvester III« iz 2014. uspjeli čak dva dana rasprodati klub Klub te nepunih šest mjeseci kasnije i KSET, dolazak u Veliki pogon je sasvim očekivan razvoj događaja. Iza njih je ukupno sedam izdanja prepunih tvrdih beatova i izuzetno eksplicitnih tekstova zahvaljujući kojima su osvojili regionalnu underground scenu.

Ulaznice u pretprodaji iznose 40, a na dan koncerta 55 kuna.

Komentari

komentara