Vrijedni bendovi riječke alternativne scene prve korake često naprave u prostorijama Udruge Ri Rock Music Box na Delti.

Večeras i sutra u Palachu će se Riječanima pružiti jedinstvena prilika da sudjeluju u Noćima otvorene probe i dožive dio atmosfere koju bendovi stvaraju na svojim probama u Music Boxu. Na ovoj večeri se neće održati nastupi bendova, već javne probe koje će održati bendovi koji zvučno ispunjavaju i notama tresu zidove prostorija Udruge Ri Rock.
Krešo i kisele kiše
Dvanaest bendova ukopčat će gitare, naštimati bubnjeve te griješiti, ponavljati pjesme i vježbati, ali svakako i dobro zabaviti sve posjetitelje.
– Uz klopicu i cugicu pridružite se bendovima i u opuštenoj atmosferi pogledajte kako to izgleda kada bendovi sjednu na probu i puste »kreativi na volju«. Kao posebni gosti ovog događaja nastupit će njemački bend GRAM koji će ipak odraditi pravi koncert, a sviraju žestoki hard-core punk, kažu organizatori.
Petak
19.00 Bansi / Nelaay
20.00 Uma Thurman
21.00 Silk Milk
22.00 Krešo i Kisele Kiše
23.00 GRAM (gosti)
00.00 Neglected
Ovaj događaj nije koncert nego probe bendova te će biti moguće neke od sljedećih neočekivanih situacija: ponavljanja iste pjesme ili odlomaka, prekidanje pjesme u pola, falšanje, pogreške i slične stvari koje se događaju na probama. Posjetitelji će vrlo vjerojatno e biti i u mogućnosti čuti pjesme koje još do sada nikad nisu javno odsvirane i koje bendovi planiraju iznijeti u javnost na nekim od svojih budućih koncerata.
– Ako želite vidjeti kako izgledaju probe bendova i uz to udahnuti malo svježeg zraka te prošetati onda se ovaj vikend zaputite ponovno u Kružnu u Palach. Uz besplatan ulaz, vrata ovog zaista posebnog događaja otvorit će se u 19 sati, a prije, tijekomkom i nakon probi zvučno će vas na deckovima milovati Radio Roža, poručuju iz Ri Rocka.
Subota
19.00 Tvoja Stara
20.00 Longhare
21.00 Lost Lucid
22.00 Accidental One (gosti)
23.00 Speedclaw
00.00 Exa

Komentari

komentara