Doprinos pričama o mogućoj reinkarnaciji Oasisa, koja se od famoznog raspada u ljeto 2009. godine svako toliko ponovno potencira, ovih je dana dao i legendarni Paul McCartney.

On je javno pozvao braću Noela i Liama Gallaghera da nadvladaju sukobe i opet zasviraju skupa.

“Šteta da to ne učine, jer su vrlo dobri kad su zajedno, iako su ludi kao i mnoga braća. Moj savjet za njih? Samo se saberite i radite dobru glazbu”, poručio je bivši član Beatlesa, čija je glazba od prvih dana imala gotovo pa presudan utjecaj na zvuk Oasisa.

Na odgovor Noela Gallaghera nije trebalo dugo čekati.

“Recite McCartneyu da ćemo porazgovarati o tome ukoliko nam on napiše povratnički singl”, kratko je u svojem stilu odvratio Noel.

Nakon raspada Oasisa Liam Gallagher nastavio je karijeru s bendom Beady Eye, dok je Noel izdao dva albuma sa svojima High Flying Birds. Nijedan se nije ni izdaleka približio uspjehu manchesterske brit pop atrakcije iz sredine devedesetih.

No šanse za reinkarnaciju ipak nisu prevelike. Noel Gallagher o tome je nedavno rekao da ga na ponovno okupljanje Oasisa može motivirati samo – novac.

“Da mi je potreban novac i da sam švorc, vjerojatno bih to učinio. Ali zasad za to nema potrebe”, zaključio je Gallagher.

 

Komentari

komentara