Za sam početak jeseni priprema se jedno od najzanimljivijih reizdanja. Naime, 23. rujna, na prvi dan jeseni, u prodaju će box set Davida Bowieja pod nazivom „Who Can I Be Now?“.

Riječ je setu koji će ponuditi 12 CD-a i 13 ploča vezanih uz njegovu američku fazu, točnije njegov rad u razdoblju od 1974. do 1976. godine pri čemu će se prvi put moći čuti i do sada neobjavljeni album „The Gouster“!

Riječ je o albumu iz kojeg je nastala ploča „Young Americans“ što znači da je riječ o glazbi vezanoj uz bjelački soul i funk.

Znatan dio tada napravljenog materijala Bowie nije želio objaviti na ploči „Young Americans“, ali su na sreću sve snimke ostale sačuvane i javnosti će biti predstavljene baš kroz „novi“ album „The Gouster“.

Box set će ponuditi remasterirane verzije čuvenih studijskih albuma „Diamond Dogs“, „Young Americans“ i „Station to Station“, live albume „David Live“ i „Live Nassau Coliseum“, kompilacije singl izdanja i B strana singl ploča te neobjavljene mikseve pjesama s albuma „Young Americans“, kao i australsko izdanje albuma “Diamond Dogs”.

Novi box set predstavlja nastavak prošle godine najavljenog objavljivanja Bowieve ostavštine započet s box setom „Five Years (1969-1973)“ i sigurno će privući veliku pažnju, posebno „The Gouster“ na kojem bi se trebale naći pjesme – ‘John, I’m Only Dancing (Again)’; ‘Somebody Up There Likes Me’; ‘It’s Gonna Be Me’; ‘Who Can I Be Now?’; ‘Can You Hear Me’; ‘Young Americans’ i ‘Right’.

Komentari

komentara