Legendarni hit »Izgubljeni« riječke grupe Let 3 povodom Antivalentinova 3 dobio je novo ruho.

Uz zvuke mariachi benda El combo i rap splitskog TBF-a, »Izgubljeni« su uz rockersku žestinu, dobili melodiju Meksika te intrigantne stihove The Beat Fleeta. Ideja o suradnji došla je nakon nastupa u »A-strani«, glazbenoj emisiji HRT-a gdje su ova dva popularna benda zajedno nastupila.

Tko su Izgubljeni? Oni su, kako kažu glazbenici, nazivnik za sve one koji se ne osjećaju kao dio današnje društvene svakodnevice već razmišljaju o nekim boljim svjetovima i pokušavaju ih stvarati baveći se umjetnošću.

– Jako sam zadovoljan suradnjom, bila je to prirodna, spontana, inspirativna suradnja. U glazbenom i kulturološkom smislu nam je Let 3 pojam izvrsnosti i kreativnosti. Osjećam kao da dijelimo puno toga zajedničkog, mi svi želimo živjeti u boljem svijetu, tako se nalaze »Izgubljeni«, tako smo se mi našli, rekao je TBF-ovac Saša Antić.

Novom glazbenom suradnjom jako je zadovoljan i njezin glavni krivac Damir Martinović Mrle koji za kolege ima samo riječi hvale.

– TBF je meni najbolji hrvatski bend tako da smo se odmah odlučili surađivati s njima. Melodije Meksika tu su kako bi Antivalentinovo 3 zvučalo malo drugačije od dosadašnjih izdanja, Meksiko je veselje, veseljem krećemo u nove izazove, rekao je Mrle.

Novi »Izgubljeni« naći će se na novom EP-u Leta 3 na kojem će se naći i »Tišu«, obrada pjesme »Šuti moj dječače plavi« Novih fosila.

Komentari

komentara