Veliki skandal oko brojnih preljubničkih veza oženjenih i neoženjenih, udatih i neudatih koji su partnere tražili preko online stranice Ashley Madison ima i svoiju rock stranu.

Naime, hackeri koji su provalili cijelu priču te objavili imena i prezimena brojnih supružnika koji su uz pomoć interneta varali svoje bračne partnere, pobrinuli su se da istina o razotkrivanju milijuna bračnih nevjera zaposlenicima Avid Life Media, kompanije koja je vlasnik stranice Ashley Madison, bude praćena zvukom 25 godina starog AC/DC hita, pjesme “Thunderstruck”.

Tako su zaposlenici spomenute firme nakon što su pred neki dan uključili svoja računala dobili poruku da su razotkriveni i da su imena koja su skrivali poznata javnosti, a ta je poruka bila praćena žestokim AC/DC rifovima i stihovima “caught in the middle of a railroad track” i “You’ve been thunderstruck”.

Odabir je dobar jer AC/DC hit opisuje osjećaje muškarca koji je cijelu noć divlje partijao s tuđom ženom i ujutro se osjeća kao pogođen gromom! Naravno, grupa nema veze s ovim činom, ali će sigurno uvećati ugled tog njihovog i inače velikog hita.

Inače, cijela priča nije nimalo bezazlena i već je dovela do dva samoubojstva uzrokovana otkrićem o nevjeri.

Komentari

komentara