Potvrđen je popis domaćih bendova koji će rame uz rame sa svjetskim zvijezdama nastupiti na glavnoj pozornici EXIT festivala od 7. do 10. srpnja.

Tamo će, kako je već poznato, nastupiti neke od najvećih glazbenih zvijezda današnjice kao što su The Prodigy, Ellie Goulding, David Guetta, Bastille, The Vaccines, Wiz Khalifa, George Clinton & Parliament Funkadelic, Stormzy, Tinariwen, Wilkinson, Sigma i brojni drugi.

Prestižnoj listi pridružit će se popularni slovenski producent Gramatik, kultna Disciplin A Kitschme ove koja u subotu 9. srpnja, nastupa na glavnoj pozornici prije koncerta engleskih rokera The Vaccines. A rame uz rame sa svjetskim zvijezdama, nastupat će i drugi domaći bendovi kao što su Repetitor, Irie FM i Killo Killo Banda.

Posebno zagrijavanje za hip-hop noć uz službeno najboljeg europskog repera Stormzyja i trenutno najvećeg svjetskog hip-hop izvođača Wiz Khalifu, priredit će naša kultna hip-hop izdavačka kuća Bassivity, a preko 10 repera na sceni će predvoditi Reksona, Ikac i Struka! Čast da zajedničkim nastupom u ranim jutarnjim satima zatvore program glavne pozornice, imat će domaći čuveni hip-hop DJ Iron i dancehall-reggae majstor iz Engleske, JSTAR.

Komentari

komentara