Riječka grupa Let 3 predvodi lineup 14. Hoomstocka, poznatog festivala u Humu na Sutli koji će ove godine biti održan 5. i 6. srpnja.

Na humskoj pozornici i ove će godine nastupiti neka od najvećih imena alternativne glazbene scene. Let 3 se pred humsku publiku vraća nakon pet godina. Na popisu izvođača našao se i Vojko V, splitski reper i glazbeni producent bez dlake na jeziku kojeg cijeni i publika i struka. Još jedni povratnici na Hoomstocku su članovi zagrebačke grupe Kawasaki 3P koja je prošle godine proslavila 25 godina.

Publika će moći uživati i u nastupu bjelovarske grupe Them Moose Rush koja će uskoro objaviti četvrti album, a trenutno se pakira za dvotjednu europsku i britansku turneju. Ovogodišnji Hoomstock neće zaobići ni Paul The Walrus, zagrebački indie/pop/rock bend koji je u godinu dana postojanja ostvario zapažene nastupe na domaćim festivalima.

Festivalske ulaznice su u prodaji u sustavu Entrio po cijeni od 60 kuna. U prodaji je i paket »Okupi ekipu« po cijeni od 150 kn koji uključuje tri festivalske ulaznice. Navedene cijene ulaznica vrijede do 04. travnja kad slijedi objava novih izvođača.

Komentari

komentara