Odlične vijesti za obožavatelje legendarne britanske grupe Iron Maiden objavljene su na jučerašnjoj konferenciji za novinare u Trstu – slavni Maideni na tršćanski Piazza Unità stižu 26. srpnja 2016. godine.

– Još nismo sastavili popis pjesama za nastupe, složit ćemo ga kad počnemo s probama. Želja nam je svirati nove stvari sa zadnjeg albuma, ali neće nedostajati ni starih pjesama koje fanovi najviše vole. Pripremamo spektakl, bit ćete iznenađeni, poručio je frontmen benda Bruce Dickinson.

Osim nastupa u Trstu, jučer su najavljeni i drugi koncerti koje će Iron Maiden održati u sklopu talijanskog dijela svjetske turneje »The Book of Souls«. U Mediolanum Forumu u Milanu nastupit će 22. srpnja, dok će u Rimu, u sklopu festivala Sonisphere na kojem će biti headlineri, koncert održati dva dana kasnije, 24. srpnja.

Za fanove pretprodaja ulaznica počinje danas, dok službena prodaja ulaznica započinje sutra. Cijena ulaznica za koncert u Trstu iznosit će 65, odnosno 85 eura. Kao predgrupa Maidenima nastupit će londonski metal bend The Raven Age.

Komentari

komentara