Palach se (po)vraća – naziv je programa kojim će u petak biti obilježen početak nove »sezone« svirki u klubu u Kružnoj. Početak događanja zakazan je za 20 sati, a ulaz je besplatan.


– Povodom vraćanja u pogon i ususret pedesetom rođendanu legendarnog kluba u Kružnoj pozivamo vas na glazbenu slušaonicu za sve generacije koje su kroz ovih pola stoljeća provele svoju mladost u našem i vašem Palachu. Sve pjesme biti će vizualizirane projekcijama, a pojedini sretnici će i sami birati pjesme. Očekuju vas i akcijske cijene pića, no to ćemo čuvati za zadnji čas! Ultimativne hitove 60-ih, 70-ih, 80-ih i 90-ih za vas selektiraju Bobo, Grga i Muff-in, a što očekivati ne znamo ni mi sami. Znamo samo da će svačije uši sigurno biti zadovoljene, poručuju iz Palacha gdje će se svirati i u subotu.
U subotu će u trećoj prostoriji, u sklopu projekta Demonstrator Udruge Ri Rock, svirati riječki metal bendovi Speedclaw i Diamod Dust te njihovi splitski kolege iz benda Kob. Speedclaw je četveročlani bend koji stvara pod utjecajem stare škola speed metala, a Diamond Dust čine petorica glazbenika čiji cilj je proširiti vlastitu viziju heavy/thrash metal zvuka. Kob je heavy/thrash metal bend osnovan 2013. godine, a iza sebe ima album »Sinister Salvation«. Do 21 sat ulaz je besplatan, a kasnije će za ulaznicu biti potrebno izdvojiti 15 kn.

Komentari

komentara