Zanimljivim promidžbenim igrama brojki ovih dana dva svjetski znana rock sastava – američki Foo Fighters i britanski Coldplay – najavljuju, najvjerojatnije svoje nove albume.

Tako su Foo Fighters na svom websiteu krenuli u zanimljivu kampanju odbrojavanja s graničnim datumom 23. studenog kad bi se trebalo dogoditi „nešto“ vezano uz njih. To „nešto“ mogao bi biti novi album i TV serija „Sonic Highways 2“. Upućuje na to i činjenica da su brojke kojima se odbrojava koliko je još dana do 23. studenoig smještene u okvir tipičnog prometnog znaka na američkim cestama. Da li su pretpostavke točne vidjet ćemo za dvadesetak dana.

Malo kasnije, točnije 4. prosinca, najvjerojatnije će se u prodaji pojaviti novi album britanskog sastava Coldplay, ploča „A Head Full Of Dreams“. Zaključiti je to moguće iz brojnih po Londonu postavljenih crnih Coldplay plakata na kojima se nalazi u duginim bojama oslikan cvijet i datum “December 4”.

Istina, službenih potvrda iz redova grupe o tome nema, ali se već duže vremena zna da je album gotov i da je plan da se u prodaji pojavi prije kraja ove godine. (M.K.)

Komentari

komentara