Nastupom umaške metalcore grupe Meant to Be sinoć je u Harteri započeo četvrti Dark O Metal Fest. Festival u organizaciji Udruge Ri Rock u prvoj od dviju ovogodišnjih večeri pred fanove metal glazbe doveo je još pet bendova.

Prije ponoći na pozornicu su stali i ljubljanski bendovi Mist i Eruption te prvi i jedini ča-metal bend, riječki Po’ metra crijeva.
Subotnji program započinje na plaži na Biviju, popularnoj Empeduji gdje će se od 10:30 do 17:00 održavati Metal Beach Party.
Događanja u Harteri danas započinju u 18:00 sati kada je na rasporedu metlotrk, posebna utrka za metalce na metlama s bogatom nagradom za najbržeg i najspretnijeg metal-metlotrkača/čicu. Nakon toga u 20 sati bit će održana projekcija češko-slovačkog filma »Para pored rijeke – Američki san trubača Laca Deczija« redatelja Roberta Kirchhoffa i Filipa Remunda.
Koncertni dio započinje u 19:30 nastupom grupe Chemical Exposure nakon koje će pred publiku stati i bendovi: Diamond Dust, Old Night, Czaar, Cold Snap, Melechesh i Ad nauseam.

Komentari

komentara