Hrvatski festival #HEXAPPEAL Fresh Island, koji slavi peti rođendan, počinje večeras na Zrću.

Jedna od glavnih zvijezda trodnevnog festivala koji je u cijelosti u hrvatskoj produkciji, američka r’n’b zvijezda Wiz Khalifa stigao je u Hrvatsku, a prije nastupa opuštao se u Falkensteiner hotelu&spa Iadera u Petrčanima.

Wiz Khalifa

Tijekom dana osam šlepera dovelo je najveću pozornicu ikad izgrađenu na samoj plaži, veličine 15×12 metara, a čak 116 rasvjetnih tijela uz razglas po najvišim svjetskim standardima garantiraju nezaboravan provod. Impozantnu pozornicu na kojoj će nastupiti Chris Brown radi čak 50 ljudi, a za kraj koncerta s pontona u moru bit će priređen vatromet. Chris Brown u Hrvatsku je trebao stići  i to privatnim avionom i prema posljednjim informacijama odsjest će u privatnoj vili s bazenom na otoku Pagu, kako bi što lakše mogao odraditi sve obaveze koje ga u idućim satima očekuju na #HEXAPPEAL Fresh Island festivalu.
#HEXAPPEAL Fresh Island Festival na četiri pozornice klubova Aquarius, Kalypso, Noa i Papaya u tri dana festivala uz Chrisa i Wiza ugostit će i druge glazbene zvijezde među kojima su Skrillex, Ty Dolla $ign, Kehlani, Chip, DJ Premier, Tim Westwood i mnogi drugi.  Ulaznice za Festival mogu se kupiti u sustavu Eventima i Entrija.

Komentari

komentara