Sve je spremno za treći Dark O Metal Fest koji će se na terasi Hartere održavati od petka do nedjelje. Najveći metal festival u nas okupit će devetnaest bendova, od kojih su headlineri Austrijanci Schirenc Plays Pungent Stench te nizozemski death metal band God Dethroned. Glavne zvijezde druge večeri festivala, dečki iz grupe God Dethroned u petak u 18:30 na Harteri će održati službeni »meet & great«, druženje s obožavateljima. Za sve posjetitelje bit će pripremljene posebno izrađene autogramske iskaznice na koje će im se potpisivati članovi benda.


Glazbeni dio festivala započinje u petak u 21 sat nastupom grupe Neglected, a ljubitelje žestokih nota tijekom tri dana očekuju i: Dropthehammer, Bad Blood, One Piece Puzzle, Essence, Iron Maiden Party by Muff-In & JesteRi, Speedclaw, Voltage, Voloh, performans Pole Dance, Stribog, performans The Sacrifice – Fire Show by Red Rays, God Dethroned, Infernal Tenebra, Anger, Glam Party, Dark Omen, Inside My Casket, Flesh, Black Cult, Schirenc Plays Pungent Stench, performans Davora Dundare, Chaos Addict i LIV.
Posjetitelje očekuje tri dana zabave, kupanja na plažama, uživanja uz dodatni program i ono najbitnije – puno glazbe i druženja generacija. Posebna atrakcija bit će svakako Dark O Metal Beach Party koji će se održati u subotu i nedjelju na plaži, točnije u beach baru Empeduja na Kantridi. Uz dva dodatna floora ove će godine na terasi Hartere biti otvoren i Fun Room gdje će biti održano Tekken natjecanje.
Uz popuste od 40 % na putovanje vlakom, organizatori festivala ponudili su i potpuno besplatan prijevoz od festivala do plaže i natrag te u suradnji s Youth Hostelom Rijeka osigurali popust od 15 % na odsjedanje u hostelu. (I. Ko.)

Komentari

komentara