U riječkom klubu pod prugom na Školjiću, Tunelu, večeras započinje nova, osma sezona otvorenog jam sessiona ponedjeljkom.

Riječ je o najdugovječnijem glazbenom programu u Tunelu, ali zasigurno i šire. Jam session u Tunelu se održava bez prekida od sezone 2008./2009. i svakog je ponedjeljka dobro posjećen. U njemu iz tjedna u tjedan uživa i publika i glazbenici koji sudjeluju u svirci, budući da je session otvoren za sve koji znaju svirati. U proteklih sedam sezona na maloj pozornici pod prugom nastupili su nebrojeni glazbenici, a gostovali su i bendovi poput Rolin Humesa, Pehlin Kingsa itd. Iako pravila o sudjelovanju u sessionu vjerojatno već svi znaju, nije naodmet ponoviti da gitaristi i basisti moraju donijeti svoje instrumente, dok ih pojačalo čeka na bini. Trubači, usnoharmonikaši, saksofonisti, oboisti, ukuleleisti i ostali moraju donijeti svoje instrumente, bubnjari samo palice, a klavijaturisti i pjevači ne moraju donijeti ništa.
– Svakog ponedjeljka od 21 sat u Tunelu možete besplatno slušati, gledati, pjevati, plesati, ali i svirati! Očekuje vas mješavina bluesa, rocka, popa, funka, improvizacije, ali i odlične atmosfere uz dodatak Ure radosti s nižim cijenama pića i naravno kućni bend Cows&Chickens kojem će biti više nego drago da im se pridružite na bini u svirci i zajedno zasvirate ili zapjevate i pokažete što znate. Neke stvari ne treba mijenjati, a ovo je definitivno jedna od njih. Početak tjedna i prvi radni dan nakon vikenda odlično je vrijeme da se po isteku svih obaveza opustite u Tunelu, počastite i zasladite odličnom svirkom – poručuju iz Tunela.

Komentari

komentara