Riječka grupa Jonathan predstavila pjesmu »Who Lies To Whom«, drugi singl s nadolazećeg mini albuma »To Love…« za koji je snimljen i videospot.


Nakon zapaženog prethodnika »Heaven« Jonathan izlazak svog dugoočekivanog novog materijala najavljuje plesnijom i bržom »Who Lies To Whom«. Pjesma je već duže vremena dio standardnog koncertnog repertoara, pa ju je imala prilike čuti publiku u Zagrebu, Puli, Koprivnici, Motovunu…
Produkciju i mastering singla potpisuje Matej Zec, a miks Daniel Garcia. Režije se uhvatila naša najtraženija režiserka Marcella Zanki, direktor fotografije je Duje Kundić, a montažom se pozabavio Sandro Baraba. Spot je sniman proteklih tjedana u Rijeci, u studiju Kanala Ri. RIO Rijeka je Jonathanu dao odjela za potrebe snimanja spota, a na pozornici su im se pridružile djevojke iz plesnog studija Trinity & Co.

»Who Lies To Whom« druga je službeno objavljena pjesma s izdanja »To Love…«, mini albuma od 7 pjesama čiji izlazak je planiran u studenom. Bit će to prvi dio albuma čiji će drugi dio, nazvan »Or To Hold« biti predstavljen u sljedećoj fazi čime će se potpuno zaokružiti novo Jonathanovo izdanje.
Prvi zagrebački koncert nakon novog singla benda će odsvirati u Saxu u subotu, 26. studenog. Ulaznice u prodaju kreću u petak 4. studenog po cijeni od 40 kuna, dok će na dan svirke za ulaz trebati izdvojiti 60 kuna.

Komentari

komentara