We Are Millions And Millions Are One” novi je singl grupe Laibach skinut s aktualnog albuma “Spectre” za kojeg je predstavljen I pripadajući videospot.

Proteklih tjedana Laibach ne silaze s naslovnica svjetskih medija zbog uspješno završene turneje po Sjevernoj Koreji. U sklopu “The Liberation Day Toura” grupa je nastupila u Pyongyangu i oduševila tamošnju publiku postavši prvi zapadnjački bend koji je održao koncert u toj izoliranoj zemlji.

Kako bi proslavili tu povijesnu posjetu Laibach su objavili videospot za “We Are Millions And Millions Are One”, novi singl s albuma “Spectre”. Spot je režirao Ratneek i uključuje animacije iz filma “La Isla De Los Muertos” autora Vuka Jevremovića.

Turneja po Sjevernoj Koreji poklopila se s obilježavanjem 70 godina oslobođenja korejskog poluotoka od japanske okupacije i podjele na dvije države. Posjet Laibacha glavnom gradu zabilježen je kamerama i bit će prikazan kao dokumentarac čija premijera se planira 2016. godine. Režiser filma je norveški umjetnik Morten Traavik koji je već surađivao s bendom na spotu “The Whistleblowers”.

Komentari

komentara