Novi album, novi izdavač, trilogija videospotova, nastup prije Billyja Idola, tajni gigovi, glazbena nagrada Porin za najbolji rock album, najbolji album godine…, svi ti uspjesi zaista su impresivni i pravi razlog za proslaviti 30 godina na sceni!

S albuma Psihomodo Popa su već predstavljeni singlovi ”Zločest k’o pas”, ”Donna”, ”Bejbi” i ”Ona ludo pati” koji su Psihićima vratili staru slavu.

”Supstance” su peti singl s albuma ”Čiribu čiriba” koji je već mjesecima u radijskom eteru, no tek je sad dobio videospot. Stihove Davora Gopca vizualizirao je čovjek koji stoji iza gotovo svakog Psihomodo Pop video uratka, Radislav Jovanov – Gonzo u sjajan psihodelični videospot.

”Nakon trilogije Donna, Bejbi, Ona ludo pati, Gonzo nam je napravio i novi spot za Supstance koji je vrlo simpatičan, ima malo ono istočnjačke furke, koristili smo i stare američke filmiće iz pedesetih i vadili sekvence iz toga, i to je sve Gonzo fino uobličio u spot koji je jedan onako baš lijepi, duhovni spot grupe Psihomodo Pop. Što se tiče nagrade Hrvatskog društva skladatelja, moram reći da mi je to prva nagrada tog nekakvog tipa za skladanje koju sam dobio za album ”Čiribu čiriba”. Fala struki i kaj da vam velim, baš sam očaran!” izjavio je Davor Gobac povodom osvajanja nagrade„Milivoj Korbler“ za autorsko stvaralaštvo u području popularne glazbe za pjesme na jubilarnom desetom albumu grupe Psihomodo Pop „Čiribu čiriba“ u izdanju diskografske kuće Dallas Records.

Komentari

komentara