Jedan od najvećih svjetskih elektronskih umjetnika svih vremena, Jeff Mills i najtraženija zvijezda današnje house muzike, Black Coffee, potvrdili su nastupe na Dance Paradise pozornici ovogodišnjeg Sea Dance festivala.

Ovogodišnje treće izdanje festivala održat će se od 14. do 16. srpnja na plaži Jaz. Lista izvođača se popunjava, a nastupe su već prije potvrdili Skrillex, Hurts, Sister Bliss – Faithless DJ Set, Stereo MC, Lost Frequencies, Andy C, Filatov & Karas, Goldie, My Nu Leng, Sub Focus, Shy FX, Who See, Lea Dobričić, Miss Sunshine, Mladen Tomić, Haris i Kristijan Molnar!

Od jučer su u prodaji jednodnevne ulaznice za Sea Dance i to po cijeni od samo 170 kuna za svaki od tri pojedinačna dana festivala na Jazu. Ovo je ujedno i cijena sa čak 50 posto popusta u odnosu na punu cijenu, a količine su ograničene.

Još uvijek je u tijeku i akcija „4+1“, namjenjena svim onima koji žele nezaboravno ljetno festivalsko iskustvo podjeliti sa svojom ekipom. Četvoročlano društvo koje bude zajedno kupovalo ulaznice za Sea Dance ili cijelu EXIT Avanturu, petu ulaznicu dobit će na poklon!

Akcija traje najkasnije do 6. lipnja. Putem sitea exittrip.org prodaju se i turistički aranžmani koji sadrže ulaznicu i smještaj.

Komentari

komentara