Urban&4, Goran Bare i Majke, Pavel, Nola, Brkovi, Buđenje, Moskva i Syleth –  zvijezde su ovogodišnjeg Porto Re Rock Festivala koji će na rivi u Kraljevici biti održan sutra te u subotu.


Festival koji iz godinu u godinu sve više raste u svojem trećem izdanju ljubiteljima dobre glazbe garantira odličan provod.
Uz mlada imena koja se probijaju na scenu, na Porto Re Rock festivalu nastupit će i ona već dobro poznata. Tako će prvog dana festivala headliner biti legendarni riječki glazbenik Damir Urban i njegova Četvorka, a dobru će rock zabavu pojačati i poznata pulska grupa Nola, zagrebački bend Buđenje te riječka grupa Moskva.
Drugi dan festivala nosit će još jedan legendarni domaći glazbenik, Goran Bare i njegove Majke. Atraktivne pozicije na line upu osigurale su i dvije žanrovski različite zagrebačke grupe –Pavel i Brkovi, dok će domaće boje braniti riječki Syleth.
Organizatori žele postići veću zainteresiranost građana za ovu glazbenu manifestaciju pa će tako osim dobrom svirkom, posjetitelje mamiti raznovrsnom ponudom i dobrom zabavom za sve ljubitelje rocka.
Cijena dvodnevnih ulaznica za Porto Re Rock Festival iznosi 60 kuna, a dnevnih 40 kuna. Festivalske ulaznice moguće je kupiti u Dallas Music shopu u Rijeci, u TZ-u Općine Čavle, Info TIC-u u Crikvenici, caffe baru Captain Hook u Kraljevici te u konobi Portić u Bakarcu.

Komentari

komentara