Grupa The Strange koju čine članovi The Bambi Molestersa i Chris Eckman, bivši lider kultne grupe The Walkabouts, stat će ponovno zajedno na pozornicu pred zagrebačku publiku. Ekskluzivan koncert grupe The Strange bit će održan večeras u Vintage Industrial Baru.

Grupa The Strange osnovana je u siječnju 2004. godine. Iste godine objavili su iznimno hvaljen i danas kultni album »The Nights of Forgotten Films«. Album je sniman u Metro studiju u Ljubljani uz suradnju ko-producenta Phila Browna. Nakon što je album objavljen, The Strange su se otisnuli na ljetnu turneju sa Scottom McCaugheyjem, poznatim iz grupa R.E.M., Minus 5, The Basseball Project… Neke od snimaka s te turneje mogu se čuti na drugom i zasada posljednjem izdanju The Strangea, EP-ju »Comin’ Undone« koji je objavljen krajem te iste godine.

Uz The Strange na koncertu Vintage Industriala nastupit će i riječki My Buddy Moose koje, također, publika već duže vremena nije imala priliku gledati u Zagrebu. My Buddy Moose su u ovom trenutku zgotovili četvrti studijski album koji će na vinilu objaviti Dancing Bear dok će se premijera prvog singla »Terrible Place« održati netom prije koncerta 22. prosinca.

Cijena ulaznice za koncert The Strange & My Buddy Moose u pretprodaji iznosi 60, dok će na dan koncerta iznositi 80 kuna.

Komentari

komentara