Boris Štok, autor, tekstopisac i pjevač, započinje novu fazu svog rada singlom »Ove misli« u kojem kao vokal gostuje Yaya iz Jinxa. Pjesma »Ove misli« prvi je Borisov korak prema samostalnom albumu planiranom za 2017. godinu.

On sam je autor glazbe i teksta te potpisuje produkciju, dok je u aranžmanu sudjelovao Sandi Bratonja iz Urbana&4. Materijal je snimio Matej Zec u G.I.S. Studiju, a miksao Kevin Paul u Mute/Miloco studiju u Londonu. Prepoznatljiv vokal, koji je od prvog pojavljivanja grupe Quasarr unio nevjerojatnu prepoznatljivost i svježinu na regionalnu glazbenu scenu, uz jednako originalan autorski potpis, najveći je adut s kojim Štok pokreće solo karijeru.

 

Yayino gostovanje u singlu »leglo« je spontano, brzo i obostrano ugodno.

– Pjesma pršti energijom i melodijom. Glasovi nam od prvog takta funkcioniraju kao jedno tkivo, kao da obje osobe proživljavaju istu emociju. Mislim da se Yaya bojom super uklopila u priču. Htio sam da pjesma u tom kontekstu nije tipičan duet, opisao je Štok rad s Yayom na skladbi koja će ipak donijeti zvučni i lirski odmak od dosadašnjih radova.

Vizualni identitet projekta osmislila je i realizirala Vanja Talaj, uključujući i odličan lyric video.

– Želio sam promjenu, samostalnost i kreativni zaokret. Napraviti odmak od dosadašnjeg rada. Imam puno novih ideja i gomilu pozitivne energije koju želim pretvoriti u glazbu – motivi su koji stoje iza Štokovog samostalnog umjetničkog angažmana i prestanka rada s grupom Quasarr.

 

Komentari

komentara