»Golub Dinko« riječkog sastava Let 3 objavljen je davne 2000. godine na albumu »Jedina«. Devetnaest godina kasnije i to ususret četvrtom izdanju sada već tradicionalnog Antivalentinova, dobio je novo ruho i postao »Golub Vaso«.

U novom se aranžmanu riječkim rockerima, uz marriache El Combo, pridružio i vrhunski desničar, najbrži trzaj u speed metalu, duša od čovjeka i rocker velikog srca – Vuco!

Let 3 i Vuco

Iako do sada nisu imali prilike pjevati zajedno, Damir Martinović Mrle kaže kako nije trebalo dugo da Vuco pristane na suradnju

– Dogovor je pao iz prve. Nije ga trebalo puno nagovarati, nekako mislim da je i on priželjkivao jednu ovakvu suradnju. Čuli smo se i odmah složili oko svega. Lako je to kad se mi volimo i razumijemo, ali i cijenimo, kaže Mrle.

Dosadašnjoj postavi uz Let 3, Ramba Amadeusa, Zabranjeno Pušenje, Elemental, Kojote, Bad Copy, Saučešće i Turiste, Let 3 najavljuje i Vucino gostovanje na četvrtom izdanju AntiValentinova.

Pjesmu »Golub Vaso« Let 3 i Vuco predstavit će i uživo, spektakularnim nastupom na ovogodišnjem AntiValentinovu u Boćarskom domu 8. i 9. veljače, što je još jedan razlog više da ne propustite ovaj dvodnevni festival.

Let 3

Tekst potpisuje Damir Martinović Mrle, a u glazbi mu se pridružio Zoran Prodanović Prlja. Spot je snimljen u prostorijama društvenog doma Donji Golubovići, sudjelovali su i mještani Gornjih Golubovića,  a dio spota snimljen je i u mesnici koja simbolizira društvo koje jede svoju djecu i na kraju same sebe. Režiju spota potpisuje Šimun Šitum, a svaka slučajnost sa stvarnim osobama je slučajna.

Let 3

Komentari

komentara