Zagrebačka Tvornica kulture ugostit će 23. studenog Darka Rundeka, koji će sa svojim bendom Ekipa u preuređenom klubu u Šubićevoj izvesti ‘postapocalypso’ koncert hitova iz Rundekove glazbene radionice, ne zaobilazeći klasike u kojima je prisutan duh Haustora.

Kako se ističe u najavi, nakon što je u prosincu prošle godine na finalu turneje »Apocalypso Now«, kojom je obilježio 20. obljetnicu izlaska albuma »Apokalipso«, napunio Veliku dvoranu Doma sportova u Zagrebu održavši jedan od najboljih domaćih koncerata 2017. godine, Darko Rundek i njegov bend okupljen pod imenom Ekipa sprema se za pravi postapocalypso nastup u Tvornici.

U Ekipi je Rundek okupio mlade sviračke snage Anu Kovačić, Silvija Bočića, Miru Manojlovića i Roka Crnića, koji su stali uz stariju postavu koju čine Dušan Vranić, Isabel i Igor Pavlica.

Sudeći prema dosadašnjoj praksi, osim »Apokalipso« na set listi koncerta nazvanog »Zvuk oluje» u Tvornici, naći će se pjesme poput »Ruke«, »Tranzit«, »More«, »Crni dusi«, »Makedo«, »Otok«, »Ima ih«, »Carmela«, »Tamni jorgovan«, te duh Haustora prisutan u klasicima »Šal od svile» i »Šejn«.

Ulaznice kreću u prodaju u petak, 12. listopada na službenim prodajnim mjestima, Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), na svim prodajnim mjestima Eventima, te online na www.eventim.hr.

Komentari

komentara