Svima kojima treba »spas u zadnji čas«, odnosno ideja gdje bi mogli dočekati 2017. godinu, donosimo pregled novogodišnjih tuluma u riječkim klubovima.

Kao što vjerojatno već svi znaju, na Korzu će posjetitelje zabavljati Gibonni, Iz@ i Borgie, En Face i Belfast Food. U najvećim riječkim klubovima, Palachu i Pogonu kulture, dočeka ove godine neće biti.

U Životu se priprema Konačni okršaj: Pero DespERo vs. SlastiČArna, a za ulaznicu će biti potrebno izdvojiti 20 kuna.

U Tunelu će za glazbu na novogodišnjem tulumu biti zaduženi Ivan Mastermix i Daniel Jay. Tunelarina iznosi 60 kn, a uključuje stol i piće dobrodošlice.

U River Pubu posjetitelje očekuje mnogo plesne rock and roll glazbe koju će tijekom noći izvoditi Vjeko Ključarić & Open Road, a glazbu će birati i DJ Endi. Ulaz je slobodan, a River će raditi do 6 ujutro.
Klub mladih Rijeka koji petu godinu za redom organizira doček Nove godine, i ovog puta najavljuje odličnu atmosferu i još bolju glazbu u izboru DJ-a Eola. Cijena ulaznice koja uključuje neograničenu konzumaciju hrane i pića iznosi 200 kuna.
U The Beertiji na Trsatu priprema se doček na dva floora. Cijena ulaznice iznosi 50 kuna, a ulaz je dozvoljen samo punoljetnima. Glavni floor zauzet će DJ Alen »daj neku dobru mjuzu« Tibljaš, dok će u Klub.u u podrumu glazbu birati DJ-ica Nina »daj neki smile« Evgenij.
Nina Boat Club također organizira doček za koji će trebati izdvojiti 200 kuna što uključuje neograničenu konzumaciju hrane i pića. Za glazbu će se pobrinuti DJ Nico Galante koji će puštati hitove s našeg područja i DJ IC koji će puštati house, hip-hop, R&B. Tech house & techno floor nudi zavidan izbor stranih i domaćih DJ-a, a oni su: Tomy DeClerque, Boltzmann, Alexander Madness, Face Off, Labozz i Tias.
Galileo bar također tradicionalno priprema doček na kojem će ove glavna zvijezda biti Graeme Reedie, član poznatog britanskog DJ-dvojca Silicone Soul. Pridružit će mu se i domaći DJ-i: Tom Jay, Dino Jukic, Fat Limit, Dj Element B2b Mss, Kimatika i Nelka.
Tradicionalnu ludu feštu i doček Nove godine priprema i Nad Urom gdje će posjetitelje zabavljati DJ-i i mali s VELIKIM band. Ulaz je besplatan, ali je za 300 kuna moguće rezervirati stol.
Zasigurno najveći tulum, a da nije onaj na Korzu, priprema ekipa iz Crkve i Subire Reca, i to na dva mjesta – u klubu u Ružićevoj te na Koblerovom trgu. Nakon dočeka 2015. i 2016. godine u Crkvi i gostovanja poznatih stranih DJ-a, klub Crkva i Subire u suradnji s Gradom Rijekom organiziraju doček 2017. pod otvorenim nebom na mjestu dobro poznatom ljubiteljima elektronike. Negdašnje poprište famoznih Carnival Partya opet će ugostiti ritmove elektroničke glazbe, ovoga puta za bezvremenski doček 2017. godine na kojem će nastupiti poznati riječki DJ-i – Ogi, Mark Ash, Mystic i Mateo Klaić. Nakon završetka tuluma na Koblerovom trgu, zabava se seli u najbolji mali klub u Hrvatskoj gdje će u baack2back izdanju nastupiti: Boo Dale & Fryer, Tino Dobrić & Tschoky, Life4Funk & Claus Cottini te Igorritza & Motta. Na Koblerovom trgu slavlje počinje u 22 sata i traje do 4 ujutro, a Crkva otvara vrata u 4 sata i posjetitelje prima do 10 ujutro. Na Koblerovom se ulaz ne naplaćuje, dok će za ulaz u Crkvu biti potrebno izdvojiti 40 kuna.

Komentari

komentara