Jedan od najznačajnijih i najutjecajnijih rock vokala svih vremena, Chris Cornell, premijerno će nastupiti u Hrvatskoj 14. travnja 2016. u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Frontman legendarnih Soundgarden, Audioslave i Temple Of The Dog, nikad dosad nije nastupio u ovom dijelu Europe, a zagrebački akustični koncert također će biti jedini u regiji.

Na krilima sjajnog novog studijskog albuma “Higher Truth” Chris Cornell, višestruki dobitnik Grammyja, krenuo je ove godine na veliku svjetsku turneju na kojoj izvodi pjesme iz svih faza svoje prebogate karijere i na kojoj će po prvi puta posjetiti i Hrvatsku. Posebno aranžiran akustičan nastup po Chrisovim željama događa se isključivo u najboljim koncertnim dvoranama svijeta, među koje je uvršten i Lisinski. Tako se naša dvorana našla uz rame s prestižnim mjestima na kojima Cornell nastupa a to su Royal Albert Hall u Londonu, Sydney Opera House u Sydneyu ili Beacon Theatre u New Yorku.

Set lista na aktualnoj turneji uključuje Soundgarden klasike poput “Black Hole Sun” i “Fell On Black Days”, Audioslave hitove “Like A Stone” i “Doesn’t Remind Me”, te velike grunge favorite “Hunger Strike” (Temple Of The Dog) i “River Of Deceit” (Mad Season). Na koncertima Cornell često poseže i za nekim njemu najdražim rock klasicima, pa tako nije rijetkost da izvodi Led Zeppelin, Beatlese ili Boba Dylana.

Koncerti mu redovite traju debelo iznad dva sata, uz minimalno 25 pjesama na set listi.

Ulaznice za Chris Cornellov nastup u Lisinskom u prodaju kreću već ovoga petka 30. listopada. U ponudi su 3 ranga ulaznica, po 190, 220 i 250 kn.

Od svake kupljene ulaznice 7 kn ide u The Chris and Vicky Cornell Foundation koja trenutno skuplja sredstva i sklapa partnerske odnose s humanitarnim udrugama kako bi pomogli djeci koji su bez doma, zlostavljani i zanemarivani.

Službena prodajna mjesta:
• Eventimovima prodajnim mjestima
• www.eventim.hr
• www.lisinski.hr

Chrisa Cornella u Hrvatsku dovodi LAA.

Komentari

komentara