Poznata je satnica nastupa na Reflektoru, novom zagrebačkom boutique festivalu koji će se održati 3. i 4. lipnja na platou Tuškanac.

Zbivanja vezana za Reflektor počinju u četvrtak 2. lipnja u Vinylu, gdje je od 19 sati na rasporedu izložba rock fotografija u suradnji s online platformom Fotosofia na kojoj djeluju najtalentiraniji mladi fotografi pod mentorskom palicom Damira Hoyke. U zagrebačkom Vinylu će predstaviti fotografije i mlade nade hrvatske rock scene kao što su Baden-Baden, Seven Moudly Figs, Side Project, The Yellow Buzz, Jonathan, Kuku$ Klan, Garage In July, Them Moose Rush. Ulaz u Vinyl je besplatan.

Program na platou Tuškanac počinje 3. lipnja već od 11 sati. Na Kraft Bikes Festu zagrebačka ekipa SentiMental Bikes će izložiti svoje ručno izrađene bicikle. Posjetitelji koji dođu s biciklom mogu dobiti oslikavanje, a najbolje oslikanih 20 bicikala donijet će vlasnicima vrijedne nagrade Juliusa Meinla, Erste banke i Jack Danielsa. Njima će se pridružiti pisana i crtana umjetnost u obliku sajma knjiga i posebnog izdanja Crtani Romani Šoua, našeg najvećeg festivala stripa, koji će pripremiti prodajnu izložbu grafika. Ulaz na dnevni program Reflektora je besplatan.

U petak 3. lipnja Side Project je na pozornici od 19:30, nakon njih Koala Voice od 20:20, zatim Lovely Quinces od 21:10, te Anna Calvi od 22:05.

U subotu 4. lipnja Yellow Buzz nastupaju od 18:50, Straight Mickey And The Boyz su na pozornici od 19:30, nakon njih Girls Names od 20:20, zatim Blood Red Shoes od 21:10, te Jonathan od 22:10.

Ulaz na plato Tuškanac za vrijeme trajanja središnjeg glazbenog programa je moguć uz dnevnu ili festivalsku ulaznicu.

Nakon što završe svirke i središnji glazbeni dio festivala, na rasporedu je “Kasni Reflektor” koji uključuje partyje u Jabuci, Vinylu i Beertiji.

Komentari

komentara