Hvaljeni riječki My Buddy Moose u četvrtak u KSETu promoviraju svoj četvrti album, nazvan jednostavno “IV”.

“Četvorka” je odmah po objavljivanju pobrala unisone pohvale glazbene kritike, te ozbiljno kandidira za jedan od najboljih domaćih albuma ove godine. Zagrebačkom promocijom, Riječani se vraćaju na „mjesto zločina“, jer KSET je klub u kojem su u veljači 2005. održali svoj prvi nastup u Zagrebu, tada kao predgrupa kultnih australskih The Saints, a u rujnu 2006. tamo su već legendarnim koncertom promovirali svoje prvo, eponimno dugosvirajuće izdanje.

Koncert u četvrtak bit će na neki način u znaku onog otprije jedanaest godina, jer će im se na pozornici ponovo pridružiti Dalibor Pavičić (The Bambi Molesters), producent njihovog prvog albuma. Također, gitare će ukrstiti i s Chrisom Eckmanom (The Walkabouts), kultnim američkim glazbenikom i producentom koji im je gostovao na drugom albumu, a producirao treći, hvaljeni „Shine! Shine! Shine!“.

Posebna gošća biti će i beogradska kantautorica Ivana Smolović (On Tour) koja je na „četvorci“ s My Buddy Moose otpjevala pjesmu „Waiting“.

Reputacija odličnog live benda te atraktivni gosti više su nego dovoljan razlog da četvrtak uvečer navratite u KSET i pridružite se MBM-u na njihovom jedinstvenom glazbenom putovanju.

Nakon zagrebačke promocije, My Buddy Moose nastupit će u Rijeci 2. prosinca.

Komentari

komentara